Петков за военната помощ за Украйна: Моята задача, не е да се правя на най-смелия премиер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър: Нова тв

Осъждаме агресията на Русия срещу Украйна. България беше с ясна позиция, че Украйна трябва да е в Европейския съюз. Това е тяхната сигурност. Това заяви министър-председателят Кирил Петков в интервю за Нова телевизия.

Като Кирил Петков, не като премиер, за мен военна помощ е абсолютно правилното нещо да се направи. Но в случая съм премиер, имам коалиционни партньори, които имат ясни „червени линии” и моята задача, не е да се правя на най-смелият, каза още премиерът.

Волгин нападна Кирил Петков за пътуването му в КиевВалят коментари,  след като стана ясно, че Кирил Петков заминава за Киев. Проруският журналист Петър…Apr 23 2022vijti.com

В момента „Демократична България” казват: „Това е нашата „червена линия”, БСП казват: „Това е нашата „червена линия”. Трябва да помислим. Затова ще ги поканя да отидем в Киев, защото не може човек да има по-информирано решение отколкото, когато е там. Надявам се, че тази седмица, докато парламентът е в почивка, ние ще си свършим работата като лидери и всеки ще направи стъпка назад, ще помисли колко е важна стабилността на България и каква трябва да ни е общата позиция, вместо да хвърляме червени линии и да махаме знамена, отбеляза Петков.

Той изрази надежда, че БСП и „Демократична България“ ще намерят общ език и всички ще се обедими около него.

„Продължаваме промяната“ ще бъде лидер в тези преговори. Не можем да правим едностранни заявки. Това пътуване ще ни даде ниво на разум, за да можем да преодолеем и следващите кризи, каза още той.

По думите в коалицията се случват общи решения, но прожекторите не се фокусират върху тях.

Когато не се мисли коалиционно се изпада в криза, която разклаща цялата структура. Има конфликти, но има принципно поведение.Оцеляваме по добър начин. Коалиционните партньори трябва да спрат да мислят партийно, посочи още Петков.

Линда Петкова изгря по бельо (ГОРЕЩИ СНИМКИ)Знойната премиерша Линда МакКензи- Петкова се пусна по секси потниче, установи със задоволство репор…Apr 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!