Пенелопе Крус (48) се появи в „забранен“ тоалет за жена над 40 – изглеждаше феноменално! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Испанската актриса Пенелопе Крус не пропуска възможност да впечатли с появата си на червения килим и има причина от години да носи титлата на една от най-добре облечените жени.

Така беше и този път, когато се появи на премиерата на филма „L’immensità“ в Париж.

48-годишната актриса блесна в черна рокля-сако с карирана шарка, на която особена доза елегантност придаде черен кожен колан с ефектна катарама, като този модел отлично подчертаваше стройната й линия.

Пенелопе рокля

Испанската красавица допълни визията с класически мокасини и елегантна малка чанта, както и ефектни сребърни обеци.

Пенелопе Крус мини

Въпреки факта, че на жените над 40 години не се препоръчва да носят тъмен грим и къси рокли, Пенелопе направи точно това – тя подчерта красивите си черти с неутрален грим, докато акцентът беше върху очите и романтичната прическа с голяма черна панделка, които „изтриха“ няколко години от лицето й.

Освен с отличното съчетание, Крус впечатли и с безупречната си фигура. По всичко личи, че актрисата харесва този вид рокли, тъй като е била виждана в подобни модели и преди:

Пенелопе Крус крака

Пенелопе Крус розова рокля

Колко пъти е нормално да се ходи до тоалетна през нощта и кога има проблем?Колко пъти уриниране е нормално през нощта? Чувствате ли желанието да отидете до тоалетната повече о…Dec 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!