Певицата Роксана се омъжи за 3-ти път

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата каза „да“ на лошото момче Неч. Роксана не успя да стане депутат, но пък вече е семейна жена! Ромската изпълнителка каза „да“ на любимия си Неч през уикенда. Пищната церемония се състоя в ресторанта на Галена и половинката й Галин в Царевец.

Това е трети брак за Роксана. Певицата има зад гърба си две неуспешни връзки, от които са и децата й Даниел и Сашко.

Съзвездие от певци пък присъстват на големия купон. За свои шаферки Роксана избра най-близките си колежки – Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова. Софи Маринова и Илиян също бяха сред звездните гости на купона, който продължи до ранни зори.

Роксана се бе барнала с елегантна бяла рокля. И обра овации на гостите, щом се появи пред тях. Разбира се, фолкдивата изпя редица свои хитове. А останалите й колежки, поканени на сватбата, също зарадваха публиката с изпълнения. Един от най-емблематичните моменти бе дуетът на булката със Софи Маринова. Двете ромски перли изпяха „Без теб“ на Софка.

10 Interesting Facts About Earth’s Oceans

„Това е сватбата на годината“, каза Софка, докато колежката и любимият й бяха на дансинга за първия си танц като младоженци.

Черешката на тортата пък бе появата на Данчо Караджов. Фронтменът на „Сигнал“ бе специален гост на младоженците и изпя няколко песни в чест на щастливото им събитие.

Роксана се залюби с вече законния си съпруг преди няколко години. Певицата се запознава с него в чужбина.

Мачото Неч, който е член на рокерската банда „Хелс Ейнджълс“, е бил гард на певицата по време на участие. Именно на изява на изпълнителката между двамата пламва любов.

„Любовта ни дойде от нищото. Не бях сигурна дали ще имам участие, а когато ми потвърдиха в последния момент концерта, организаторката ми заяви, че щяла да ми наеме охрана. А аз й викам, че няма нужда от това, но тя настоя… била длъжна да извика охрана“, разкрива Роксана.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!