Парите не те правят човек: Клошар застина със сирената, почете Христо Ботев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Парите далеч не са най-важното, което може да притежава човек. Това показа мъж, вероятно бездомен и с окаян на пръв поглед вид.

Той застива със сирената в 12:00 часа, за да почете паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България. В последните години станахме свидетели, че за съжаление много хора въобще не се съобразяват с това.

САЩ смениха човека си у нас – вече не е Борисов, а РадевИмаше времена, когато американският посланик не пропускаше да засвидетелства публично уважение на Бо…May 31 2021vijti.com

Както е известно, при подаване на сигнала всички пешеходци и пътни превозни средства в страната, с изключение на влаковете, следва да преустановят движението си по улиците и площадите, като останат на място.

Кадърът е заснет в столичния квартал „Гео Милев“. Авторката споделя, че е поздравила мъжа: „Браво, господине“, а той се хванал за гърдите и й отвърнал „Свободата! Свободата е важна“. И действително важна е!

>Както и да определяте въпросния мъж – клошар, бедняк или бездомен, то днес преди всичко правилно би било – човек за пример, свободен човек.

Инцидент със загинал в Стамболийски! Очевидец: Човек е на парчета! (обновена)За страшен инцидент в Стамболийски съобщава Plovdiv24.bg. Има загинал човек! „Здравейте! Това е ста…May 30 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!