Панделиева заради този ход направи на нищо пияната на кирка княгиня Калина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката Лиляна Панделиева написа критичен коментар по повод скандала, който сътвори княгиня Калина, след като предизвика катастрофа и се оказа, че е седнала пияна зад волана. Както БЛИЦ писа подпийналата княгиня отнесе бариера в Боровец миналата събота. След инцидента тя бе тествана с дрегер, но отказа кръвна проба. Автомобилът, с който се е придвижвала е бил конфискуван. Очаква се прокуратурата да повдигне обвинения на Калина. 

Ето какво написа Панделиева:

Калина Муньос не се яви в полицията да получи обвинението си, щото нейната адвокатка не била в България. Адвокати не останаха в тая България, ей!

Калина Муньос яла бързо кисело мляко преди пристигането на полицията, защото била гладна. Явно пълнените чушки с които е сръбнала и малко винце нямат хранителна стойност или е с бесен метаболизъм.

Лелята, донесла киселото млекце насред улицата твърди, че човек, който тежи 40 кг. не може да изяде няколко млека. Е, вече знаем, че Калина е и анорексичка или всяка от нас може да свали произволен брой килограми от показанията на кантара.

Безочието и наглостта на фамилия Муньос разклати и коленопреклонната любов на роялистите у нас. Много кофти момент избра госпожа Муньос да е пияна на кирка.

А ние дори не видяхме папагала, който първо беше куче…

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!