Палатките на Орлов мост се увеличават: Елате на плаж при нас! Прекрасен ден с чист въздух

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Над 18 часа вече продължава блокадата на Орлов мост. В момента има над 100 човека. Направен е път за линейките и специализирани автомобили.

„Елате да обядваме заедно. Може и плаж да направим, но си вземете висок фактор срещу слънцето. Въздухът е чист тази сутрин, заради липсата на движение „, обясняват протестиращи от Граждански мегдан.

Видимо неадекватен полицай предизвика катастрофа в София, но глобиха другия шофьор (снимки) Полицай, за който се твърди, че е бил във видимо неадекватно състояние, е предизвикал катастрофа …Jun 30 2020vijti.com

Протестиращи срещу правителството останаха тази нощ в изградените палаткови лагери на важни кръстовища в столицата, съобщава Булфото.

Те са категорични, че няма да освободят движението докато не бъдат изпълнени исканията им за оставка Премиера Бойко Борисов и Главния прокурор Гешев.

Другото ясно основно искане е за дистанционно, електронно и машинно гласуване.

 

Почна се! Блокади на много места в София. Изсипват се хора навсякъде и блокират пътищатаДесетки протестиращи блокираха кръстовището на бул. Фритьоф Нансен и България и кръстовището на „Пет…Jul 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!