Падане по стълбите е причинило смъртта на Силва Зурлева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Падане по стълби е причинило смъртта на Силва Зурлева, категорично установи направената аутопсия.
Зурлева бе намерена мъртва пред стълбите на къщата си в с. Ковачевица на 1 януари малко преди 10 ч. Окръжна прокуратура образува досъдебно производство, каквато е нормалната практика в такива случаи. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване на причините за трагичния инцидент, но заключението още не е пристигнало в прокуратурата.

Силва Зурлева – живот на върха (снимки) На 61 г. нелеп инцидент отне живота на едно от знаковите медийни имена през 21-ви век. Ръководител…Jan 2 2020vijti.com

От полицията са категорични, че няма данни за насилствена смърт. Категорично става въпрос за нещастен случай, е заключението на аутопсията.

Стълбите са били дървени, стръмни и хлъзгави, и макар и рядко, такива трагични инциденти стават, коментираха медици. При падането Зурлева е получила спукване на главата и контузия на мозъка. Това е довело почти до моментална смърт в рамките на няколко минути.

Проверена е и вероятността да е получила инфаркт, но това не е установено. Имала е хипертрофия на миокарда, но това няма общо със смъртта.

Източник: ЛУПА

Страшни разкрития за последните мигове на Силва ЗурлеваКакто е известно, журналистката и бизнес дама Силвия Зурлева почина в къщата си в село Ковачевица. С…Jan 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!