Оцелял в катастрофата мъж: Бях буден, видях всичко (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първи снимки на оцелели в адската катастрофа на АМ „Струма“ се появиха тази вечер в македонските и албанските медии. Двойка от селата в района на Куманово, хоспитализирана в „Н. И. Пирогов“, разказа, че са се спасили единствено благодарение на бързата реакция на мъжа, успял да разбие прозореца до предпоследната седалка на автобуса-убиец. 

Блум Лулезим е бил буден и осъзнал в момента на инцидента какво точно се случва и е видял всичко от удара на автобуса до изгарянето му като факла. Чул е и експлозията, за която местните медии в РСМ все по-често пишат, че е причинена от туби с нафта.

Майка, татко и двете им близначета на 4 годинки изгоряха в автобуса ковчег на СтрумаСнимка Nmk-post Македонски медии съобщиха, че сред жертвите в катастрофата на магистрала Струма е ця…Nov 23 2021vijti.com

Пред камерата той разказва, че избухването на пожара е успял да счупи страничното стъкло на автобуса, като по този начин е издърпал и годеницата си Медина. Момичето е със счупени крака и с изгаряния и по ръцете.

Тук можете да видите и видеото от тежкия разказ:

Млада двойка, оцеляла в ада на магистрала Струма, проговори как се е спасила-Видео Двойка от Сърбия е сред оцелелите в ужасяващия инцидент с автобус на АМ „Струма”. Лулзим от Прешево…Nov 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!