Официално: Димитър Рачков се завръща на бял кон в телевизионния ефир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Рачков се връща на малкия екран със собствено шоу, което стартира на 7 март, неделя. „Шоуто на Рачков“ ще върви по Нова тв, става ясно от реклама, която вече върви в ефира на телевизията, а и самият комик сподели промо клипчето. В него актьорът е неузнаваем. Има дълга коса и огромна къдрава брада.

Отшелник в горска къща. Чете вестник, на чиято първа страница пише: „Халваджиян изрита Рачков“. А на ръката си има огромна татуировка „Маги завинаги“. Публикацията на Рачков веднага бе коментирана от негови приятели и колеги. „Давай“ – пише Миро от бившия дует „Каризма“. „Успех, обичам те“, откликна Хилда Казасян. „На добър час“, написа пък Стефан Илчев.

Маги Халваджиян с извънредно решение! Взе под крилото си култов журналист, а Рачков…Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са част от голямата арменска фамилия. Известният…Jan 16 2021vijti.com

Засега водещият не уточнява в колко часа се ще излъчва неговото първо собствено шоу, но ако е вечерта, то той влиза в пряка конкуренция с бившата си любима Мария Игнатова. Тя води „Папараци“ по конкурентната Би Ти Ви, като предаването й започва между 21.30 и 22.30 часа. Така двамата бивши ще се превърнат и в преки съперници за вниманието на зрителите в неделя.

Халваджиян проговори: Той е отшелник и си почива

Продължаващите от миналата година спекулации за раздор между Магърдич Халваджиян и Димитър Рачков получиха дългоочакван отговор, при това лично от телевизионния продуцент. Той отрече конфликт и обвърза отпадането на актьора от „Като две капки вода“ с натрупване на професионална умора.

„Къде е Рачков? Аз все викам така – айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко“, коментира Халваджиян пред Мариян Станков-Мон Дьо в „Неделята на NOVA“.

Продуцираното от него шоу „Като две капки вода“ се завръща на тв екрана тази пролет в All Stars формат. В него от общо 65 участници в изданията досега са избрани 8 майстори на преобразяването. И този сезон единият водещ е Васил Василев-Зуека, но вместо Димитър Рачков, негов партньор вече ще бъде Герасим Георгиев-Геро.

„Имаше много отдавна идея да са само победителите. Доста трудна задача е да ги съберем, някои от тях изобщо не са в България. После взехме едно по-правилно решение. Не може всички най-атрактивни, защото в годините е имало страшни удари, но поне да се опитаме да отделим едни от най-атрактивните, които са направили истинско шоу и хората са се забавлявали страшно много с тях“, обясни продуцентът Магърдич Халваджиян.

В мрежата стана страшно заради Рачков! Поискаха от Маги Халваджиян да… СНИМКАСлед като стана ясно, че най-вероятно Димитър Рачков няма да води вече заедно със Зуека култовото шо…Jan 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!