От цвят на цвят: Денислава от „Игри на волята“ се върна при бившия (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар да бе критикувана от мнозина заради свободното си поведение, Денислава от “ Игри на волята “ продължава да се радва на изключителна популярност сред феновете на предаването. И макар, че слуховете я свързваха в романтични отношения ту с Мартин-Елвиса, ту с Рълев, в крайна сметка се оказа, че щастието на Дени е било другаде.

Оказа се, че сексбомбата от последния сезон на романтичното риалити се е събрала с бившето си гадже Дани, разбра „България Днес“.

Въпреки че има редица кандидати за сърцето на хубавицата, тунингованата мацка се впуска в нова авантюра с предишния си приятел.

Зашеметяващата блондинка се е върнала при експоловинката си, с която бяха в друго шоу на Нова тв – „Един за друг“. През 2021 г. двойката влезе във вилата на любовта като прясна двойка – бяха заедно около година. Месеци по-късно Дени и Дани се разделиха, но се оказва, че старата любов ръжда не хваща и сега те отново са влюбени.

Доскоро Денислава обясняваше навсякъде, че няма гадже и не иска й да чуе за мъж.

Истината се оказа съвсем различна. За празника на влюбените Св. Валентин русата фурия е изненадана от Дани с огромен букет от червени рози.

Денислава рози

Ето каква изненада от гаджето си получи блондинката

Въпреки че Денислава не разкрива от кого са цветята, е сигурно, че те са именно от старото-ново гадже. Преди седмица пък двойката бе на ски заедно. И дори качи снимка, което още повече засилва новината ни.

Денислава гаджеДени и Дани (в центъра и вдясно) вече не се крият

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!