От „Пееш или лъжеш“ излъгаха за „непознатите“ близначки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пееш или лъжеш“ стартира успешно втория си сезон. Първият участник Веселин Маринов вдигна високо летвата по отношение за забавлението и смеха. Двете момичета обаче, които той избра за финал очароваха зрителите. Близначките са част от формация „Родопски полъх“ и са заедно със страхотния гайдар Стоян Маджаров.

Двете сега стартират музикалната си кариера, на която голям тласък ще даде участието им в музикалното шоу. Много зрители пожелаха Веско Маринов да направи общ проект с тях. Заради брилянтното изпълнение други се усъмниха, че този синхрон няма как да стане без предварителна репетиция и оттам певеца да е бил наясно с гласовите им данни. И може би имат право. Двете близначки Виктория и Валерия Топалски са взели участие в един друг музикален проект на Маги Халваджиян – „Звездите в нас“ само преди две години. Там те се изявяват в отбор Софи Маринова и отново разбира се очароват публиката. Дали пък продуцентите не разчитат на късата памет на зрителите?

Предаването беше много интересно и забавно, но според мен няма как Веско Маринов да не е правил репетиция с близначките преди предаването ,за да изпеят по този начин песента му.

Защото беше Веселин Маринов главно действащо лице стана интересно.Ще видим следващите, които застанат на неговото място как ще се представят и дали ще е все така интересно. Ще успеят ли да поддържат това темпо и интерес у зрителя.

Рачков и В.Маринов са голям тандем двамата 😜 Много ме кефят, със сълзи се смея,вдигат ми настроението на мах .

Ако не беше нагласено, щеше да бъде много хубаво. Само преди една година двете момичета участваха в “ Звездите в нас“ с водещ Мария и продуцирано от Халваджиян. И как изведнъж не ги познаха и се изненадаха че могат да пеят.

Въпреки многото съмнения дали всичко е така в действителност или е нагласено, шоуто постигна целта си, а именно да забавлява публиката и зрителите пред екраните.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!