От бТВ с голяма рокада: Светослав Иванов слезе от екран – ето кой седна в стола му (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изненадваща промяна се случи в програмата на бТВ в неделя следобед. Любимият на зрителите водещ на „120 минути“, журналистът Светослав Иванов, не се появи в ефир, а вместо него щафетата в последния момент пое водещият на сутрешния блок на медията, Златимир Йочев.

Златимир Йочев

Малко по-късно стана ясна и причината, наложила изненадващия ход в последната минута – Иванов се е разболял и това е причината да бъде заместен от своя колега.

В началото на предаването Светослав Иванов се включи онлайн от дома си и информира аудиторията, че е болен.

Златимир Йочев 120 минути

„Може би добрият стар грип ме връхлетя, защото тестът ми за коронавирус е отрицателен. Заради здравето на околните, решихме да си остана у дома. От уважение към факта, че вече 9 години всяка неделя вие ме допускате в домовете си, реших да ви поканя в своя дом. Много интересно и приятно е да съм си вкъщи. Преди малко погледах и зимната олимпиада, сега за първи път ще мога да гледам като зрител „120 минути“. Досега все нещо се случва и не успявам да го направя“, каза Иванов.

Светослав Иванов чака бебче от колежка – честито! Вижте красивата му бременна половинка (Снимки): Тази година у нас проплакаха доста звездни бебчета, а следващата се очертава още по-„плодородна“. …Dec 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!