Отпушете носа си за един ден с този лесен лек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лесно лекарство за запушен нос по време на настинки. Настинката е най-честата инфекция във всички възрастови групи, а запушеният нос е най-честият дразнещ симптом. Поради това не можете да дишате добре и не можете да спите и от ден на ден състоянието само се влошава.

СИМПТОМИ: конгестия на главата и гърдите, вероятно с хрема и затруднено дишане; възпалено гърло; кихане; суха кашлица, която може да се появи само през нощта; висока температура; сухота в очите и парене в очите; неясно усещане за болка в цялото тяло; главоболие; постоянна умора

Симптомите на настинка се появяват, когато вирусът навлезе в лигавицата на дихателните пътища в носа или гърлото. Вашата имунна система реагира, като атакува спусъка с бели кръвни клетки, наречени неутрофили.

Ако тялото може да разпознае вируса, реакцията е неспецифична, което означава, че тялото произвежда възможно най-много неутрофили и ги насочва към заразените места. Тази обща атака унищожава много вируси, причиняващи настинки.

Допълнителните количества неутрофили, които се събират в местата на инфекцията, водят до усещане за болка в цялото тяло и възпаление, причинено от настинка, което се допълва от големи количества слуз в носа и гърлото.

Симптомите на настинка се появяват в рамките на един до четири дни след като се заразите с вируса на настинка и обикновено продължават около три дни. В този момент най-лошото е минало, но може да се чувствате задръстени още седмица или повече. През първите три дни от продължителността на симптомите вие ​​сте заразни.

Екипът на „За Жената“ ви предлага лесен лек за изплакване на носа-  Необходими съставки: половин чаена лъжичка сол, половин чаена лъжичка сода бикарбонат, 7-8 капки йод и чаша вода

Начин на действие: Разбъркайте добре всички съставки, докато се разтворят във водата и впръсквайте в носа няколко пъти през деня. Резултатите ще усетите веднага, след ден-два.

Бой зад кулисите? Сашо Кадиев ударил по носа Дани ПеткановДуетът водещи от „България търси талант“ Сашо Кадиев и Дани Петканов се събра отново в студиото на b…Sep 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!