Отличник: Единственият внук на Емил Димитров приет в университет за премиери

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мартин, единственият внук на големия естраден певец Емил Димитров, носи поводи за гордост на фамилията, макар и не с изяви на музикалната сцена. Наследникът на покойната музикална легенда е приет в школо за премиери в Италия. Той вече е студент в първи курс в Università Cattolica del Sacro Cuore – Католическият университет в Милано.

Вижте внука на Емил Димитров като абитуриент / СНИМКИМартин, внукът на големия естраден певец Емил Димитров, бе сред тазгодишните звездни абитуриенти. На…Jun 23 2021vijti.com

ВУЗ-ът e сред най-реномираните на Ботуша и е най-големият частен университет в Европа с 40 000 студенти, 2000 преподаватели и бази в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона, отбелязва retro.bg. Елитното школо заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Основан е през 1921 г. в индустриалната столица на Италия, Милано, и се състои от 12 факултета. Сред възпитаниците му са трима премиери на Италия – Чириако де Мита, Аминторе Фанфани, Романо Проди, осем министри, четирима парламентарни председатели, както и бившият президент на Ватиканската банка Анджело Калоя.

Чуждестранните студенти там могат да избират дали да учат на английски или италиански. Мартин нямал проблем с местния език, защото през май завърши с отличие Италианския лицей в Горна баня. Още преди да кандидатства и да бъде приет да учи в елитния университет, внукът на Емил Димитров се бе ориентирал към сферата на финансите и мечтаеше да замине да следва в чужбина. В ученическите си години се увличаше и по компютрите въпреки надеждите на семейството да пожелае музикална кариера.

Мартин е наследил емблематичния глас на своя дядо и в детските си години разплакваше публиката по концерти и музикални конкурси с изпълнение на вечните шлагери на Емил Димитров. Малчуганът печелеше награда след награда и преподавателите му по пеене му вещаеха бляскава кариера дори извън пределите на страната. Впоследствие обаче младежът загубил интерес към нотите и на този етап си припявал само за удоволствие.

Преди да замине да учи в Италия, внукът на Емил Димитров бе на косъм да мине под венчилото със своята приятелка Калина. Тя бе с година по-голяма от него и първа замина да учи в Англия. Връзката им не можа да устои на перипетиите и разстоянието и пътищата им се разделили. Сега Мартин отново е ерген и събира погледите на италианките в Милано със своя чар.

На 30 март 2005 г. Емил Димитров ни напусна завинаги / ВИДЕОНа 30 март 2005 г. Емил Димитров ни напусна завинаги. Емил Димитров е роден на 23 декември 1940 г. в…Mar 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!