Откриха обесен в килията му известен бизнесмен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Американският и британски програмист и бизнесмен Джон Макафи е бил намерен мъртъв в испанския затвор, в който се намираше от 8 месеца.

Това съобщи в сряда вестник El Pais. Той е намерен обесен в сряда в килията му в затвора в Барселона. Органите на реда в Каталуния са започнали разследване на инцидента, но засега всичко сочи, че 75-годишният Макафи се е самоубил, предава news.bg.

Припомняме, че 75-годишният Макафи бе арестуван миналата година в Испания и предстоеше да бъде екстрадиран в САЩ. Бяха повдигнати обвинения за укриване на данъци и фалшива реклама на криптовалути. Умишлено не е представял данъчни декларации от 2014г. до 2018 г. Ако бе признат за виновен, Макафи можеше да получи години лишаване от свобода.

Името му придоби известност в целия свят през 2012 г., когато беше потърсен от органите на реда след убийството на съседа си в Белиз. След като избяга от властите, той се завърна в САЩ и се кандидатира за президент на изборите през 2016 г. Тази година Макафи се кандидатира отново, но приключи кампанията си през март.

Почина 44-годишният бизнесмен, пребит след абитуриентски балСлед няколко дни в кома след жесток побой, днес почина петричкият бизнесмен Самуил Кацаров. Петрич с…May 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!