Откриха два трупа в язовир Копринка! Оказаха се на 5-годишния Ангел и баща му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двама души намериха смъртта си във водите на язовир Копринка. Те са били в автомобил, който е паднал във водоема. Водолазно-спасителни екипи са на мястото, за да изтеглят потъналия автомобил. Криминалисти също са на мястото, за да разследват случая.

Копринка размаза Мария Бакалова: Тя е дъно, ниво „Меден рудник“След като учителят по актьорско майсторство на бургазлийката Мария Бакалова – Иван Добчев, се изказа…Mar 8 2021vijti.com

По-късно стана ясно че труповете са на 5-годишния Ангел и баща му Божидар от казанлъшкото село Копринка, които бяха в неизвестност от началото на март, предаде NOVA.

Телата на мъжа и детето са открити в автомобил, който се е намирал в един от ръкавите на язовир „Копринка”. Потъналата кола е забелязана от почиващи край водоема. Те подават сигнал до тел. 112. Екипи на полицията вадят автомобила от язовира и попадат на труповете на издирваните баща и син.

Малкият Ангел и баща му Божидар изчезнали мистериозно на 5 март. Оттогава роднините им опитваха да ги открият, но безуспешно.

Източник: glasnews

Геро разбуни духовете с коментар за Мария БакаловаГерасим Георгиев-Геро хвърли голяма бомба с коментара си за младата ни актриса Мария Бакалова, която…Apr 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!