Отказват да приемат журналистката Маргарита Ралчева в болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката Маргарита Ралчева сподели в своя фейсбук, че има симптомите на коронавирус, но отказват да я изследват и приемат в болница. Вижте какво казва тя:

Руски учен: Ние знаем кои са лекарствата за коронавирусаЕдин от най-канените коментатори в Русия по темата с коронавируса е професор Дмитрий Еделев. Ученият…Mar 22 2020vijti.com

„Вече една седмица съм под задължителна домашна карантина, защото имах неблагоразумието да се върна в България след въвеждането на извънредно положение от Брюксел с полет през Франкфурт.  От два дни дишам трудно, болят ме гърдите и гърбът, кашлям и ме боли гърло. Като съвестен гражданин звъннах на личния си лекар и на РЗИ София, за да поискам да ми бъде направен тест. От РЗИ София първо ми казаха да си направя такъв в частна лаборатория, а след  като им обясних, че ми е забранено да напускам дома си, казаха , че ще ми звъннат след малко, да чакам на телефона. След това се обади лекарка, която се представи за вирусолог и след дълъг разговор ….ми каза, да си стоя в къщи, да не излизам, да не ходя до личния си лекар и да не настоявам за тест докато не се влоша.  А ако евентуално се влоша, да търся Бърза помощ. Гениално !!!!
До сега си мислих, че ако едно заболяване се хване в начален стадий има по-голям шанс да се излекува…..Според нашата здравна система обаче явно не е така !
Не казвам, че съм болна от коронавирус, но не мога да кажа и че не съм….няма и как да разбера, защото докато не хвана двустранна бронхопневмония явно няма да ме тестуват…..
За уточнение ще кажа , че и през ум не ми е минавало да оставам в болница и да натоварвам здравната система, исках само да ми бъде направен тест, за да взема навременни мерки !……“.

Източник:скандал
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!