Освободиха Деница Сачева от Надзорния съвет на НОИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Правителството определи нови членове на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт

По закон надзорът се състои от по един представител на всяка от национално представителните организации на работодателите и синдикатите и равен на тях брой членове, определени от правителството, един от които задължително е заместник изпълнителен директор на Националната агенция за приходите. Това съобщиха от правителствената информационна служба, цитирана от Фокус.

Деница Сачева булка на полицай / СНИМКИМинистърът на труда и социалната политика – Деница Сачева, е майка героиня. Тя отглежда сама осинове…Dec 2 2020vijti.com

Във връзка с Указ № 129 на президента на Република България за назначаване на служебно правителство от 12 май 2021 г. се налага освобождаване на представители на правителството в Надзорния съвет на Националния осигурителен институт и определяне на нови членове.

От състава на Надзорния съвет са освободени: Деница Сачева, Стамен Янев и Мария Беломорова.

За нови членове на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт правителството определи: Гълъб Донев – заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика; Ирена Младенова – заместник-министър на икономиката и д-р Димитър Петров – заместник-министър на здравеопазването.

Деница Сачева знаеше, че на 40 ще осинови Виктор. Не знаеше, че той ще я научи на търпение102-годишната Джоана, която Сачева среща като студентка на спирка в Нидерландия, и двете общуват год…Nov 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!