Орхан Мурад ще става дядо – честито! Ето красивата му бременна дъщеря (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-хубавите събития очаква съвсем скоро ангелогласния Орхан Мурад . Семейството на певеца е в трепетно очакване на нов член, а събитието се очертава да се случи съвсем скоро.

Сузанита и нейните родители успяха да запазят тайната почти до самия край, а именно, че доведената дъщеря на певеца очаква първородна рожба .

За щастливото събитие съобщи съпругата на Орхан Мурад – Шени, която пусна снимки на бременната си щерка и заяви, че ще бъде „секси баба“.

сестрата на Сузанита бременна

Голямата дъщеря на Шени ще стане майка съвсем скоро. „Моята прекрасна дъщеря Алекс, която скоро ще ме направи най-щастливата и сексапилна баба. Амин. Обичам те, това са истинските подаръци, които те правят щастлива“, пише тя.

Алекс се дистанцира от светския живот на своето семейство и категорично се обяви против жалките амбиции на Сузанита да пробие в шоубизнеса. Оттогава двете са в обтегнати отношения и не се знае дали бъдещата майка ще позволи на лелята да се запознае със своя племенник.

Шени и Орхан пък са решили да се разведат. Отношенията им се изострят покрай пандемията и липсата на средства. Майката на Сузанита започна да разпродава вещите си. Обявила е колата си за продан, както и масажното легло, което е купила преди години за 6000 лева.

Сузанита призна: Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичкаСузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, до…Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!