Орлин Горанов: Няма драма, че ме махат от „Последният печели“, сам поисках това

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Раздялата на певеца Орлин Горанов с познавателната игра на БНТ „Последният печели“ очевидно е по взаимно съгласие и е протекла без напрежение. Това става ясно от думите, с които изпълнителят се сбогува с предаването, чиито водещ бе от създаването му.

„Няма никаква сензация в това, че предаването ще има нов водещ. Още през пролетта уведомих колегите, че работата е много и искам да отстъпя на друг колега. Просто това пречеше на концертната ми дейност, имам пътувания и в чужбина, а заради графика на снимките се налага да отменям участия. За себе си взех решение, че ми е време да сляза от ефир“, заяви пред Lupa.bg Орлин Горанов. Малко по-късно той написа и специален пост в социалните мрежи.

„Скъпи приятели, от новия телевизионен сезон няма да бъда част от „Последният печели“. За мен да водя това предаване беше едно вълнуващо пътуване. Благодаря за всяка една среща с тези умни хора, благодаря на зрителите, че ме приеха в домовете си, благодаря и на БНТ за доверието. Желая успех на новия водещ и мой приятел Камен Воденичаров. Прегръдки,Орлин Горанов“, написа в социалните мрежи бившият вече водещ.

Както Lupa.bg пръв извести вчера, Камен Воденичаров е новият водещ на „Последният печели“. След лятната пауза предаването се завръща в ефира на БНТ 1 от 9 септември и наред с нов водещ, ще зарадва зрителите и с нов регламент.

Камен Воденичаров наследява Орлин като лице на предаването

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!