Агресивен водач на магистрала „Хемус“ потърси „отмъщение“, след като е бил изпреварен по-рано. Той притиска изпреварилия го шофьор почти до мантинелата, като всичко се разминава на косъм от тежък инцидент.

Опасната ситуация е заснета от видеорегистратор и е публикувана във фейсбук групата „Лудостта по пътищата в България. Нека я спрем заедно“.

Според автора на кадрите, той е изпреварил само с 130 км/ч.

Потребители останаха потресени от поведението на агресора.

„Това си е опит за убийство“, смята една от коментиращите.

„Предумишлено и адски опасно действие на безмозъчното същество с Тойотата. Чудя се как е възможно да съществуват такива индивиди. Добре че записващият се оказа опитен, иначе щеше да ги има в новинарските хроники.“, допълва мъж.

„Този е за КАТ и за съд. Не се колебайте, а го съдете“, съветва друг шофьор.

„Колко дават за опит за предумишлено убийство? Спокойно може да се квалифицира като такова при една некорумпирана съдебна система. Вън килърите от обществото! Този е някакъв психар“; „Лошото, е че паразитите не разбират какво са направили и каква роля имат в обществото. Единственият начин е да им се правят много солени глоби, но за жалост нашата държава мирише от главата…“;

„Да ходят да се мятат от мостовете – далеч от други живи същества. На това му се взима книжката доживот, лежи в затвор, взима му се каквото там е спестил от банички със все имуществото и да се беси ако ще на гащите си“, гласят само част от другите коментари, които са няколкостотин.

От публикацията става ясно, че сигнал вече е подаден. Наред са институциите.