Обявиха още един симптом на коронавируса – обриви по краката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обрив по краката може да бъде един от симптомите на коронавирусна инфекция. До този извод стигнаха италианските и испанските лекари, пише в. „Ил Джорнале“. Оказа се, че всеки пети италианец, хоспитализиран с COVID-19, има проблеми с кожата, като най-често този симптом се проявява при деца и юноши.

Български гражданин с коронавирус се връща в България, сее заразата по летищата и селото си-Взима хапчета, за да не го усетят Българин със симптоми на  COVID-19 е минал през две летища, за да се прибере в България със самоле…Apr 16 2020vijti.com

Испанската асоциация на педиатрите отбеляза, че обривът при коронавирус е подобен на този при едра шарка или морбили. По правило зачервяването се появява на пръстите на краката и впоследствие заздравява, без да оставя следи по тялото. Лекарите призоваха хората да вземат под внимание такъв обрив много сериозно и, ако се появи, да се изолират у дома.

В същото време експертите препоръчват на гражданите да не посещават медицински центрове само ако този симптом е налице, ако той се прояви обаче, струва си да започнете внимателно да следите здравословното си състояние.

Известен пловдивски адвокат: Защо не се каже ясно, че 90% от болните с коронавирус у нас са роми?Поставянето на допълнителни ограничителни мерки на столичните етнически махали „Факултета“ и „Филипо…Apr 16 2020vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!