Обявиха Вили Вуцов за двойник на Тошко Йорданов / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Животът на двамата напълно идентичен, но се променя в тийнейджърските години

Вили Вуцов и Тошко Йорданов са като две капки вода. Къдрокосите шоумени на футболния и политическия терен винаги са привличали вниманието към себе си. Освен близките черти и идентичните прически колоритните личности не се славят с особено висок ръст.

Любен Дилов-син се изгаври със Слави: Имаш 1 глас от мен в НС, ако Тошко стане космонавт„Към пилота в самолета: Ако обещае, че единият космонавт ще е Тошко, има още един глас в събранието …Jul 13 2021vijti.com


Вили Вуцов е един от най-обижданите треньори. Самият той не пести пиперливи реплики към съдии, футболисти и дори фенове. Бившият наставник на „Левски“ се прочу с няколко лафа, които са основни стълбове на футболния фолклор.

„Какъв е тоя жълт картон, дето го вадиш, бе? Пиши го и в протокола, да е*а майка му и футбола!“ и „Това е оранжев картон! Ей, Попче, ще те изпапкам! Хайде, бе, съдията! Кога ще я вдигнеш тази табела, то Нова година стана!“

Дълги години Тошко Йорданов беше зад кадър. Сценаристът на Слави Трифонов измисляше смешките в предаването на Дългия, но след старта на политическия проект застана на предна линия. Той започна да води собствено шоу в телевизия 7/8. Напрежението не прости на Тошко Йорданов и той също беше хванат да псува.


С дългата коса Тошко Йораднов приличаше на развълнуван диригент

„Я ми пусни едно такова „що не съм поканил Веселина Томова, щото аз тая не съм я канил майка й ше е*а!“

Новоизпеченият политик изобщо няма намерение да взема пленници. Той беше безкомпромисен при журналистическа грешка на репортер и обяви, че ако сме живеели във времената на Крумова България, щели да „липсват части от тялото на това момче с микрофона“.

Приликите между Вили и Тошко не спират дотук. Не много известен факт е, че и двамата идват от футболни семейства. Баща на футболния треньор е легендата Иван Вуцов, който е водил „Левски“ и националния отбор на България. Йорданов също се е занимавал с футбол. Той е тренирал този спорт покрай своя баща Данчо, който също е бил треньор по футбол в Ямбол.


Прическата на треньора е пословична

В семейно отношение животът на Вили и Тошко се различава. Вили има трима синове, докато Тошко само един. Вуцов е разведен, а неговият двойник живее щастливо със своята съпруга Деляна вече 26 години.

Преди години Вили Вуцов беше пуснал доста по-дълга коса, с която неговата прическа се набиваше на очи. По подобен начин беше ситуацията с Йорданов, който беше сравняван с развълнуван диригент в кулминацията на драматична симфония.

Виктор Николаев захапа Тошко: Близък ли е Слави с Васил Божков? Тошко го помете: Спонсорът на Нова еКадър Нова Тв Водещият на „Здравей, България“ по Нова Тв и госта му Тошко Йорданов влязоха в интере…Jul 7 2021vijti.com


Източник: Днес.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!