Обрат с мнението на Мая Манолова относно офертата на Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Омбудсманът Мая Манолова е отклонила предложението на Слави Трифонов да се кандидатира за кмет на София през есента. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника. Преди седмици медията разкри, че шоуменът е отправил оферта към Манолова за предстоящия местен вот.
Тогава Манолова е обещала да помисли. Но според последната информация, решаващи за бившата червена депутатка са били резултатите от европейските избори, на които БСП загуби от ГЕРБ с почти 7%.
Това е разколебало Манолова, която е очаквала силно представяне на социалистите, което да подпомогне евентуалното й явяване на кметския вот в състезание с Йорданка Фандъкова.
Омбудсманът Мая Манолова със сигурност ще се кандидатира на местните избори през есента, вече е решила кого ще конкурираОмбудсманът Мая Манолова ще бъде конкурент на Йорданка Фандъкова Мая Манолова със сигурност ще се ка…Feb 17 2019vijti.com

Като опитен политик и общественик, Манолова е преценила, че оставането й на сегашната позиция може да й осигури трамплин към още по-висок държавен пост и то в недалечно бъдеще.
Манолова е останала отворена към сътрудничество с Трифонов, тъй като е запомнила доброто му отношение и публичните жестове към нея.
По този начин, гологлавият шоумен ще трябва да търси друга силна мажоритарна фигура, която да издигне в столицата.
Вчера се възпламени истинска бомба с разкритието, че Трифонов ще предложи кандидати за градоначалници в 18 областни града. За тази цел са активирани не само сценаристите му, но и други фигури, които засега действат в сянка.

Наскоро стана ясно, че гологлавият водещ вече е провел предварителни сондажи със социолози и в близките седмици смята да предприеме обиколка в страната.
Трифонов има намерение да издигне 18 кандидата в големите областни градове и по този начин да направи генерална репетиция за следващия парламентарен вот.
За целта Дългия внимателно опипва почвата преди да застане с името си зад определени личности, които според него имат шанс да станат градоначалници.
След напускането си от bTV, Трифонов все още не беше заявил твърдото си намерение да влезе в политиката, но сега то вече е факт, независимо, че на този етап е неофициално.
Нещо повече – Дългия е активирал сценаристите си да търсят не само подходящи кандидати за местните избори, но и такива, които да оглавят негови политически офиси в централната част на България.

До този момент Трифонов проведе два кастинга за млади политици. Последният бе преди близо година, когато заедно с доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров направиха събеседване с избрани от тях българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система.
Източник: Марица
Човек от екипа на Слави Трифонов остана без стотинка, жена му го издържаAдeлинa Coлтapийcĸa cи взe зacлyжeнa пoчивĸa cлeд нaтoвapeнaтa cи пpoгpaмa oĸoлo нoвaтa cи мoднa лин…May 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!