Обрат след „Фермата“: Даяна Ханджиева шокира с новината за осиновяване на… / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-противоречивите участнички във „Фермата“ Даяна Ханджиева е загърбила суетата и се е  отдала на дейности, които показват колко е голямо сърцето ѝ. Красивата актриса е оставила сърцето си в Уганда и шокира феновете си с информацията, че би осиновила дете оттам.

Малкото момиченце, което пленило Даяна се казва Рошана, а местните вече ги наричали „майка и дъщеря“, пише ladyzone.bg.

Любимото място за спане на Рошана е върху гърба или в скута на Даяна. Момиченцето е едва на 3 годинки.  Ханджиева признава, че се е привързала още от първия ден, в който я е видяла, и не може да се отлепи от нея.

Приятелят на Даяна Ханджиева влиза в новия сезон на Фермата?-Снимка Баскетболистът Кристиян Ставрев, с когото уж беше скъсала и то на няколко пъти Даяна Ханджиева от „…Aug 29 2021vijti.com

Близостта им е толкова силна, че Даяна иска дори да я осинови. Рошана обаче има свои родители в Уганда, както и брат и сестра.

В стори в Инстаграма си актрисата признава, че не би си позволила да вземе дете от семейството му, колкото и бедно да е то.

Другите опасения на актрисата са, че ако дойде с тъмнокожо дете в България, към него ще има прояви на расизъм.

„Не знам дали България е най-доброто място за отглеждане на чернокожо дете. Имам такива приятели, които са се сблъсквали с ужасен расизъм от нашите Бай Ганьовци“ – написа бившата участничка във „Фермата“.

Расизъм към белите в Уганда обаче актрисата не е забелязала да има. Местните наричат хората с бяла кожа с думата „музунгу“, но тя не е натоварена с негативно значение.

„За тях не сме „перални“ примерно, както някои бели казват на тях „печки“.

Заедно с основателя на „Усмивки за Африка“ са посетили сиропиталище, което фондацията отдавна подпомага. Там децата живеели по 20 в стая и спели на земята.

„Сигурна съм, че всяко от тях мечтае да бъде осиновено, но не знам каква е процедурата. Със сигурност не е „идвам и си взимам едно“, както много хора си мислят.“ – уточни актрисата.

Тя призна, че би се върнала, за да живее в Уганда, а прехраната би си изкарвала, като отвори мандра.

В Уганда козите и кравите се разхождат свободно, но хората не ядат сирене и кашкавал. За нея това било похабяване на ресурс.

Даяна Ханджиева е заминала за Уганда по собствено желание. Това е била нейна мечта още от 13-годишна. С фондация „Усмивки за Африка“ помагат на учениците от местно училище чрез спонсори от България.

Ето домът на Даяна Ханджиева в интервю, след като излезе от Фермата-Видео Малко преди финала на риалити формата „Фермата“ красавицата Даяна Ханджиева беше елиминирана от На…Dec 10 2020vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!