Обрат! Клиентка на мола: Момче крещеше „Дай ми бокса, сега ще ги убия тук, ще ги утрепя“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Читателка на Plovdiv24.bg потърси медията ни във връзка с новината „Скандални сцени в пловдивски мол – биха ученик, дойде линейка“, която е базирана на 100% информация от пресцентъра на ОД МВР Пловдив.

Според жената обаче нещата изобщо не са били такива. Даваме й думата сега:

„Ситуацията изобщо не бе такава, каквато е описана. В момента, в който аз и мъжът ми излизаме от мола, три деца са във въртящата се врата, бутат я суперсилно, тя ме удря в гърба и ме изхвърля навън.

Мъжът ми се връща и ги пита „Кой го направи, искам да се извиниш“. Тогава те започнаха да се репчат и да се държат агресивно към нас – щели да ни набият. Тръгнахме, а те продължиха да викат след нас – как сме били страхливци, да сме се върнели, искали да се бият с нас. Беше много грозна картинка.

Следо това мъжа ми го вкараха отново във въртящата се врата и го напръскаха с лютив спрей. Той влезе навътре в мола и се държеше за очите, казвайки „С какво ме напръскахте?“. Чувам едно момче да казва „Дай ми бокса, сега ще ги убия тук, ще ги утрепя“ и размахваше бокс във въздуха.

После започнаха да ни преследват по „Гладстон“ и да крещят как ще ни утрепят. Влязохме в един магазин. Полицаите ми казаха, че сме задържани, защото имало пострадал тийнейджър, какъвто аз не съм видяла да има. Аз им казвам „Хора, ние сме потърпевшите, аз съм с притисната ръка, която е синя в момента“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!