Обрат в политиката: Слави Трифонов се прицели в поста на Румен Радев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно. Това написа във фейсбук Слави Трифонов.
Вижте какво написа още шоуменът и новоизлюпен политик:

„В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно.

Кобрата обяви Слави Трифонов за страхливецNo ExcerptJun 6 2021vijti.com

И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва. Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.“
Мнозина тълкуват това като заявка за президентските избори.Досега Слави създаваше впечатлението, че ще подкрепи Румен Радев за втори мандат.

Радев „изказва това, което мислят хората, и неслучайно е най-харесваният политик в България. Странно ми е, че тези, които го издигнаха сега се дърпат. Имам предвид БСП… Най-вероятно на базата на това, което казах преди малко, е ясно и моето решение“, каза преди изборите Слави, отговаряйки на въпроси на почитателите си във фейсбук.

Политиците са загубили любовта и връзката с народа и не са мотивирани да помогнат. Искали само театрално да угодят на народа, за да седи мирен и тих. Това каза боксьорът Кубрат Пулев в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по повод предстоящото учредяването на партията му „Велика България“ на 9 юли.

Той не потвърди, че ще се кандидатира за президент, но обясни, че влиза в политиката, защото е разочарован от политиката. Не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Искам да допринеса за по-доброто бъдеще на страната, колкото мога, заяви Пулев. Партията му няма да клони, нито в ляво, нито в дясно, защото фокусът бил България и българските интереси.

Нямам някакви амбиции, хората казват той се гласи за президент. Много псевдопатриоти настръхват като кажа, че ще правя проект политически. И настръхват и им се иска да не се занимавам и са хората, които плюят по мене индиректно, но за мен не е важно кой е Кубрат и какво ще направи Кубрат, въпросът е да се промени нещо в тая държава“, заяви Кубрат Пулев.

Името „Велика България“ говори достатъчно за проекта и неговите цели, отбеляза Кобрата.
За Слави Трифонов Пулев каза: „Страх го е от самия себе си, защото знае, че няма да може да се справи“. Той припомни, че е ходил в телевизията му да попита защо Слави не се появява никъде. И от екипа му дали „несъстоятелни обяснения за мисирките.“ „Него го е страх от мисирките“, заключи Пулев.

Лили Иванова посече без милост Дългия: Слави Трифонов е продал душата сиВойната между Слави Трифонов и Лили Иванова е най-титаничната в родния шоубизнес. Повече от 20 годин…May 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!