Обедната емисия по-интересна от всякога: Репортер с каруцарски псувни заради маските! / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Нов гаф вдигна рейтинга на обедната емисия в 12.00 часа по БНТ. Репортерът Александър Марков, който е един от най-показваните мъже в националната телевизия и който отразява всички важни новини, без значения от ресора им, се разпсува като каруцар в ефира. Той е в САЩ, за да следи изборите и задължителното носене на маска на открито явно му идва в повече.
Гражданка изригна: Звъня на 112 за хора без маски! Млада пловдивчанка е изключително възмутена от масовото погазване на правилата за задължително нос…Nov 2 2020vijti.com

Малко след като прехвърли топката към студиото, Марков не се сдържа и „нахрани“ маската със звучното:

„Пу, д’*ба тъпата маска, б*хти тъпата маска, пу, мама ти д’*ба“, с което втрещи зрителите. Гафът обаче е не само на Марков, който трябва да е наясно със златното правило, че на жива връзка говориш само по темата. Не по-малко виновен е и тонрежисьорът в БНТ, който не е затворил звуковия канал на Марков, докато той чака да бъде включен отново.

Само преди няколко седмици така се изложи Канна Рачева от bTV, която докато чакаше включване оповести, че нищо не знае за протестите на българите в чужбина, но ще си измисли.

Всички настръхнаха от думите на д-р Тодоров за хората без маски „С маска съм, но дишам… и живея…Болните с Ковид-19, които са в лечебно заведение, вече нямат н…Oct 23 2020vijti.com

 

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!