Няма да познаете Жана Бергендорф днес! Промяната е коренна (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почти толкова скандална, колкото и талантлива, певицата Жана Бергендорф отдавна не бе попадала във фокуса на медийното внимание. Сега обаче изпълнителката, която направи фурор на „Х-фактор“ преди години, се показа на участие в известен столичен пиано бар, а почитателите й бяха изумени от изключителната визуална промяна .

Бергендорф не прилича на себе си, за пореден път е с променена визия. Тя отново е сменила своята прическа. Този път е с къса руса коса и дори има бретон. Жана е доста напълняла, най-вероятно заради кокаиновата си зависимост.

Жана Бергендорф визия

Припомняме, че поп певицата сама призна за проблемите си с наркотиците. В началото на 2016 г. беше задържана в столицата за употреба на кокаин. Тогава изпълнителката беше предизвикала лека катастрофа, след която се установява чрез полеви тест наличие на кокаин. Тогава тя е задържана за 24 часа.

„Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина.“, коментира тогава Жана.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!