Няма да повярвате кои водещи сменят Геро и Рачков в новото шоу на Халваджиян (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече стана ясно, че новото шоу на Нова ТВ, “ Звездите в нас „, ще отбележи няколко съществени промени в сравнение с предишните формати на продуцента Маги Халваджиян. Първо стана известна голяма рокада в състава на журито, където несменяемите Хилда Казасян и Фънки ще бъдат заменени. Засега е ясно само името на Тита като член на новото жури.

Изненадващ е и изборът на водещи (поне за някои). Вечните Димитър Рачков и Геро ще отстъпят местата си на други, не по-малко популярни лица от малкия екран.

Става дума за Мария Игнатова и Ненчо Балабанов , които не застават за първи път като екранна двойка .

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов

„Повече от три години чакам нещо да събуди любопитството ми. И ето, че това се случи. Вече нямам търпение“, сподели с вълнение Игнатова тази сутрин в ефира на Нова тв.

„Сред участниците има всякакви хора. Но сега е техният шанс да блеснат и на сцената, а не само в банята, вкъщи, пред близки и съседи. Ще бъде много интересно“, допълни и Балабанов, който повдигна завесата и за журито в шоуто.

„Има жури, но е забулено в пълна мистерия. Професионалисти ще са, познати лица, много забавно ще е журито. Те ще оценяват най-вече имитацията. Имитацията е в основата на всичко, което ще правят участниците. Ако в „Като две капки вода“ ни се падаха неща, които не подозирахме, че ще се паднат, тук всичко ще се знае, хората ще са се подготвяли цял живот за това“.

Хилда и Фънки аут от журито на Халваджиян! Ето коя мацка сяда на тяхно място (Снимка): След поредната вълна на недоволство срещу „несменяемото“ жури на „Като две капки вода“ Маги Халвад…Aug 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!