Няколко известни българи се разведоха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едни от най-обичаните български знаменитости скъсаха брачните окови с чутовни скандали. Най-пресни в дългия списък се оказаха певеца Орхан Мурад и жена му Шенай. Двамата се разведоха през март, а преди броени дни драмата се премести уеб-пространството, където наследниците им – младата певица Сузанита скочи на сегашната партньорка на баща си. Изпълнителят на „Хиляди слънца“ даде ясен знак, че в леглото му спи друга дама. Тя се казва Камелия Добрева и е родом от Казанлък.  Освен че го придружава на участия, младата дама издаде, че са си подарили почивка край родното Черноморие.

Яна Маринова призна за развода СНИМКАЯна Маринова нямаше как да не реагира на слуховете, които в последно време активно обикалят публично…Jul 3 2021vijti.com

Подобно на Мурат, преди години дълга връзка загуби и колегата му Веселин Маринов. Неговият брак с  бившата му любима  Мария, чукна  20 години и вместо двамата да го полет шампанско, си размениха съдебни документи. Клюките по това време гласяха, че причината е младо гадже, завъртяло в ума на естрадната звезда и провокирало ревност. Бързо певецът се ожени за втори път за хубавата Цветанка, но скоро след това се разделиха с писмо. През миналата година в топ тема се превърна авантюрата му със сервитьорката Веселина.

Млада  девойка раздели и шеф Манчев с жена му, с която 18 години делиха общ покрив.

Поп-фолк звездата Ивана е била седем години разделена със съпруга си Валентин, преди да се разведат официално. И през това време, и по-късно, грозните сцени били ежедневни. Ревност бележи разводът на Деси Слава. През 2005 година сватбата, която вдигна с Галин, се превърна в едно от най-големите светски събития на годината. А като причина за разлъката двамата посочиха взаимната си ревност.

Задушаване и непрекъснати съмнения разделят още Емилия и някогашния й партньор Красимир. По-късно славата и се оказва проблеми и при връзката с бизнесмена Коко Динев от когото има две деца. Най-тиражният слух при раздялата беше волята на избраника да му  върне всички подаръци и бижута. Днес русокосата фурия се носи на крилете  на любовта със законния си съпруг Жорж Башур.  Няма как да не споменем, че Анелия също е била жена на Коко Динев.

В артистичната гилдия един от най-шумните разводи се оказа този на актьора и режисьор Ники Илиев и дългогодишната му половинка Саня Борисова. Двама се разведоха официално, а според мълвата причина за това били прищевките на моделката. След раздялата Ники споделяше, че между тях няма вражда, но не това показваха постъпките им в публичното пространство.

Още по-драматичен се оказа разводът на звездата от Народния театър Валери Йорданов. Той се разведе след 13 години брак. Скандалът бе за попечителство над децата им. В момента и двамата с редуват в грижите за двете си момчета, пише „Телеграф“.

Преди да се превърне в най-известната българска фолк звезда от ромски произход Софи Маринова е била омъжена. Тя не помни този факт с добро, не пази нито една снимка с бившия си съпруг.  „Той три години не можа да събере пари да се оженим, а после като  вдигнахме сватба, започна да ме бие. Това беше причината  да се разведем“, казва Софи.

Черни облаци надвиснаха над Лора Крумова! Журналистката в процес на развод (СНИМКИ)Лора Крумова е пред раздяла с бащата на децата си Сотир, шушука се упорито в медийните среди. Телеви…Aug 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!