Някога крадеше, за да оцелее, а днес е омъжена за благородник и спечели Оскар (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато се споменава името на  Джесика Частейн , обикновено човек се сеща за две неща: силните и борбени жени, които тя въплъщава на големия екран, и нейната страст към обществено-политическия активизъм.

След скандала със сексуалния тормоз на магната Харви Уайнстийн от 2017 г., Частейн беше един от най-изявените защитници на движението Me Too.

ПРОБИВ В ХОЛИВУД: Какво е общото между сина на Къци Вапцаров и Оскарите?Какво е общого между големия син на властелина на Колелото на късмета Къци Вапцаров и престижните на…Mar 29 2022vijti.com

„Бях предупредена от самото начало. Историите бяха навсякъде. „Да отричаш това означава да създадеш среда, в която същото нещо да се случи отново“, написа по това време Частейн в Twitter.

Джесика Частейн

Джесика също така провежда кампания за справедливо заплащане на жените в нейния бранш, в сравнение с техните колеги мъже. Подкрепата й към другите жени е още по-ценна предвид бурното й детство.

Семейството на Частейн нямало пари за храна

Въпреки че е посещавала Драматично училище Джулиард и е омъжена за благородника Джан Лука Паси де Препосуло, актрисата е израснала в много различна, сурова реалност.

Джесика Частейн ъмж

Както тя самата разкри пред Times през януари, Частейн е израснала в крайна бедност .

„Не говоря много за това, но наистина беше… не това, което бихте очаквали. „Когато хората ме видят, мисля, че очакват различна житейска история от мен.“

Частейн открива, че при липсата на материални неща „като храната“ тя израства в голямо огорчение.

По-рано през 2017 г.тя говори пред Evening Standard за това как майка й понякога крадяла, за да изхрани петчленното си семейство.

„Крадяхме храна от местен магазин, защото нямахме пари“, призна Джесика и добави, че някои хора знаели, че тя краде, но не я спирали.

Джесика Частейн  Оскар

„Добротата е навсякъде, сега сме добре, защото хората защитаваха майка ми“, добави тя.

Това е добротата, на която Частейн напълно възнамерява да отвърне със същото.

„Имаше хора, които видяха, че се мъча като дете и ми помогнаха. И затова съм тук. Понеже идвам от такова място, знам какво е и това ме ядосва. „И аз не искам някой друг да бъде лишен от нещо, по отношение на право на глас, да бъде видян, да бъде разпознат и оценен.

Мария Бакалова възхити всички на Оскарите – вижте красивата ѝ рокля (Снимки): След като миналата година се размина на косъм със статуетката за актриса с поддържаща роля, Мария Б…Mar 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!