Нов ужас след смъртта на транссексуалният фолк певец Денис, които се превърна в Дени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новината, че транссексуалната Дени Лазарова е починала, шокира мнозина, а неочакваната й смърт предизвика пълно недоумение сред последователите й в социалните мрежи.

20 дена по-късно обаче, се разиграва още един ужас за близките й – отказват да я погребат, а това става ясно от пост на майката на Дени в социалните мрежи.

Шок в мрежата! Смърт покоси транссексуалната Дени Лазаро

„Днес се навършват 20 дни от загубата на моето красиво дете !Пиша тези редове с най-голямата болка, която една майка може да изпита. Преди 39 години родих син, в последствие разбрах, че всъщност имам дъщеря. Въпреки всички злобни приказки и погледи аз я обичах повече от всичко на този свят.

Трудно е в България да си „различен“, още по трудно е да си родител на „различен“. Никога не съм очаквала, че ще премина през Адът, за да мога да погреба детето си в България само защото то е „различно“.

ДА ТЯ БЕШЕ ДИВА, ЩУРА, НЕПОКОРНА, УСМИХНАТА, С НЕВЕРОЯТНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР. ЗА ТОВА БЕШЕ ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ. ЗАЩОТО ПРЕДИ ВСИЧКО БЕШЕ ЧОВЕК. В интернет се изписаха какви ли не лъжи. Не, не – тя не почина в Гърция, почина тук, до мен. Отиде си тъжна от отношението на лекарите, подигравките и презрението.

Дори за погребението трябваше да се моля на попове (свещениците) от София, защото Отец Георги тук, в град Сливница, отказва да я приеме за последно сбогом в църквата. Църквата, в която Отец Георги служи, отдавна не е на гражданите. Той е един Октопод, на когото пипалата стигат до Ада. За него по-лесно е да откаже поклонението и опелото на Дени да се състой в църквата и една майка да изпрати дето си в последния си земен път.“, гласи поста на опечалената майка./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!