Нов скандал във фолка! Галена и Анелия са на нож, а причината е много неприятна СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В попфолк средите обикновено ври и кипи от скандали, но този път нещата ескалират доста силно в отношенията между Галена и Анелия. На първата напоследък никак не й върви в професионален и план и все се случва така, че колеги й крадат идеи под носа и заради това тя губи много пари. 

Този път отново наблюдаваме еднакви идеи откъм видеоклипове, но потърпевша се оказа Анелия, тъй като Галена я изпревари с премиерата.

Наблюдателни фенове откриха, че Галена и Анелия са снимали почти еднакви клипове. Видеото на „Жалко“ на Галена е сниман на същото място, на което е снимала и Анелия последната си песен „Съжалявам“.

Галена в клипа „Жалко“ 

Галена пусна десет нови песни и клипове и Анелия с голяма изненада е видяла, че колежката й е снимала на същия декор. И побърза да пусне своя клип веднага, в същия ден, което доста ощети песента откъм гледания, тъй като интересът към новите песни на Галена бе огромен и помети всичко по пътя си.

На Галена със сигурност също не й е станало приятно от еднаквостта в идеите. Двете са снимали с различен режисьор, но пък тук остава загадка защо не са ги предупреди от мястото, че вече е снимано. Не става ясно коя първа е снимала, но вероятно това е Галена, тъй като тя подготвя албума с новите песни от доста дълго време.

Анелия в клипа „Съжалявам“

Галена си отдъхнала, че все пак е пуснала видеото преди Анелия, защото не й се преправяло. Тя вече отложи премиерата на албума си, тъй като колегата й Галин направи албанска песен на певиците си Симона и Мирела, която Галена е била записала и вече клипирала. Тя реши да махне песента от албума и това забави излизането му с цял месец.

„Явно певиците не са знаели, че ще си дублират клиповете и реакцията на Анелия да пусне песента в същия ден, в който Галена промотира цели нови 10, беше грешка. Остана незабелязана, а има потенциал“, пишат в мрежата./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!