Нов развой на скандала: Мария стъжни живота на колежката си Теодора!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандалът между певицата Мария и нейната колежка Теодора и продуцентът Ненчо Касъмов се разраства с пълна сила. Вчера миньончето съобщи новости покрай случая, който разтърси фолк средите. 

Оказа се, че Мария е надвила колежката си и сега се закани, че ще стъжни живота на Теодора и продуцента, които за кратко помрачиха плановете й за последната й песен „Малка черна рокля“.

„Нашата любима песен е отново в моя канал. Когато си честен и се трудиш, и даваш сърцето и средствата си, а някой с подлост те възпрепятства, ето резултата. Мисля, че само могат да ми благодарят, че поне за малко ги върнах в играта и си спомниха за тях. Пожелавам си едно уникално лято с всички вас. Обичам ви и съм ви благодарна. Подготвям ви нещо още по-добро с най-добрия екип и с цялата ми обич“, написа Мария в социалните мрежи и с това обяви завръщането на новата си песен.

Скандалът между двете страни е за авторското право върху песента и най-вече върху текста. Тази песен е гръцки кавър и Теодора я записва през 2011 година, когато става брутален хит. Преди няколко седмици Мария пуска същата песен, като е променила малка част от текста. И това разгневи продуцента на Теодора, както и самата певица.

Те от своя страна спряха проекта на Мария, която се ядоса и направи същото и с версията на колежката си. Авторските права на песента са изтекли и Мария е закупила музиката, като има пълно позволение от текстописеца да ползва същия текст. Но по онова време авторът не е имал право да работи за изпълнители извън „Пайнер“ и затова е вписано името на брата на Теодора.

„Братът на Теодора ще трябва в съда под клетва да признае истината“, заканва се Мария. Певицата е категорична, че след всичко направено от ответната страна, не смята да пусна песента на Теодора, тъй като има реални права да го направи.

„Не смятах да се стига дотук, но те ме провокираха“, оправдава се Мария./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!