Нови снимки на Александра и Виктор! За ръката я държи обаче друг известен-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След финала на телевизионното предаване „Ергенът“ голяма част от всички участници се събраха заедно, за да отпразнуват този момент. На голяма част от снимките можем да видим, че Алекс и Виктор са постоянно заедно, така че победителката Виктория Капитонова вече не е никакъв фактор.

Липсата на рускинята и Дениз Хайрула нямаше как да остане незабелязана.

В столичната дискотека, в която партито е продължило, бившият на Джулката, с който вече от няколко дни са официално разведени, е празнувал 29-я си рожден ден – направо си е било двоен празник за него – свободен и щастлив. Няколко снимки обаче направо шокираха всички фенове на предаването и най-вече на Алекс. Илиян Найденов сподели кадри в личния си профил от тази нощ с Алекс и Виктор Стоянов. На една от снимките той и Алекс са неприлично близки и дори държат ръцете си. Двамата явно доста са се сближили покрай работата, тъй като тя е рекламно лице за чайовете му за отслабване.

 Като описание под всички снимки бившата любов на Джулиана Гани допълни: „Партито снощи беше страхотно. Радвам се, че празнувах заобиколен от доверени и доказани хора. Някои от тях няма да видите на снимките, но им благодаря, че застанаха до мен както на празника, така и в трудностите назад във времето!“

Надяваме се това просто да е добро приятелство между тях, защото тъкмо всички се зарадваха на общите снимки на Алекс и Виктор. Двамата определено имат нещо помежду си, а и изглеждат чудесно заедно.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!