Новият шеф на парламента е женен за ослепителна красавица от Пловдив / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новият председатаЛ на Народното събрание Никола Минчев е женен за красавица, която е родена в Пловдив. Най-младият председател на Народното събрание и хубавицата Силвия сключват граждански брак на 12 септември 2015 година. Двамата има две деца.

Минчев е на 34 години и е роден в Перник. Завършил 91-ва Немска езикова гимназия в столицата и Софийския университет. По образование е юрист.

Кой е новият председател на парламента Никола МинчевЗа първи път от години мъж ще оглави Народното събрание. Днес 158 от народните представители гласува…Dec 3 2021vijti.com


Любимата му Силвия е в същата сфера – тя е магистър по право в Алма Матер и е член на Софийската адвокатска колегия. Силата й е в съдебни и арбитражни спорове, трудово право и интелектуална собственост.

„Присъединих се към „Продължаваме промяната“, защото е крайно време България да реализира своя потенциал и да спре да бъде на последно място в Европа по всички позитивни класации. Не искам децата ми да бъдат изправени пред избора между реализацията в чужбина и щастието у дома.

Искам, когато след време се обърна назад, да не се упреквам, че дори не съм опитал. Целия си живот съм изкарал в България. За мен е чест да споделям общи принципи с хора като Кирил Петков и Асен Василев и да бъда част от този екип“, казва за политическия си път Минчев.

ГОРЧИВО! Вижте сватбата на новия парламентарен шеф Никола МинчевНай-младият шеф на парламента в новата ни история е пловдивски зет. 34-годишният юрист Никола Минчев…Dec 4 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!