Нова телевизия удари в земята БТВ с новата сграда и студиа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нова телевизия стана първата частна телевизия в България, която има сграда, която е строена изцяло за нейните нужди. Това обявиха от медията, която вече излъчва програмите си от новите си студиа. Те са големи, цветни и дават голям комфорт на работещите там.

външна реклама

Виктор Николаев и Мира Иванова бяха първите, които показаха преобразяването на телевизията в „Здравей, България”. „Ние сме едни щастливи новодомци, даже кафе машините са нови”, коментира видимо доволен Виктор. Водещите бяха категорични, че оборудването в новия им „телевизионен дом” е най-модерното не само в България, но и на Балканите.

Новата сграда на Нова телевизия е с площ 17 хил. кв. метра, има 5 телевизионни и 4 радио студиа, които да съберат всички работещи в медийната група.

„Някои колеги пророниха сълза”, каза още Николаев за раздялата с досегашното си работно място. Повечето от лицата на Нова обаче са доволни и направо щастливи от преместването. Много ентусиазиран беше синоптикът Ники Василковски. Той съобщи, че метеорологичната видеостена, на която вече работи е 15 кв. метра и може да покаже всяко населено място в България.

Новите възможности на телевизията бяха демонстрирани най-рано пред зрителете от спортния екип на Нова. Именно от там се излъчваха предаванията за Световното първенство по футбол. Сега обаче цялата програма се прави на новото място.

Гала също се присъедини към поздравите за новата сграда. Водещата на „На кафе“ обаче направи уговорката, че засега нейното предаване остава в старото студио, поне за извество време.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!