Новата тото милионерка разбрала за печалбата в разгара на купона за рождения си ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двама от щастливците, които си поделят джакпота рекордьор от 9 501 430,40 лева, си потърсиха печалбите от Българския спортен тотализатор само ден след изтеглянето на печелившите числа в тираж №20. Първа в централата на тотализатора се появи Ирена Йорданова от Търговище, която има да взема 2 375 357,60 лева.
Тя сподели, че празнувала своя 53-и рожден ден и събрала 15 души гости. По време на тържеството някой от присъстващите обърнал внимание, че джакпотът е паднал и ще си го поделят четирима късметлии. Тогава погледнала своя фиш и просто онемяла, като видяла комбинацията за щастливата шестица 4, 11, 18, 26, 33, 40. „Превърнахме рождения ден в милионерско парти“, разказа Йорданова, цитирана от Монитор.Как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет, любов, пари и да се предпазитеДнес е модерно да говорим за позитивно мислене. Всичко, от мебелите в къщата и завършващо с мисли в …Mar 6 2019vijti.com

Тя и съпругът й имат счетоводна къща и работата им е свързана с парични операции, но и двамата били шокирани от новите шансове, които се откриват пред тях.
Другият щастливец от Пловдив също се е обадил по телефона и се уведомил за подробностите около получаването на своите милиони, но не се е легитимирал. Чакат се и другите двама – от Съединение и от София, пише plovdiv24.bg.
С тях тото милионерите в България стават точно 100. В Съединение, където живее Тодор Крантов, който спечели рекордната единична печалба 7 940 616,60 лева от тираж №34 за 2017 г., се чудят кой сега е направил големия удар.

Еуфорията е съпроводена с шеги и закачки, някои пускат слухове, че това може отново да е техният съгражданин, но за момента никой не се е похвалил.
Джакпотът рекордьор порасна за последните 3 дни с нови 231 139,60 лева, за да достигне сумата 9 501 430,40 лева. Причина за този голям скок е не само огромният интерес от страна на играчите, но и това, че цената на 1 комбинация за „6 от 40“ беше по 1,20 лв. за специалния тираж №20, вместо по 1 лв., както е за редовните. Залогът беше, че във „Втори шанс“ наградата е луксозен автомобил „Форд Мондео“. Той е за късметлия, заложил в Добрич на единичен фиш за 1,20 лв.
Източник: Марица
Ако искате късметът да ви споходи: Сложете тези неща на прозорците, за да си гарантирате пари и благополучиеОще от векове, хората са поглеждали към прозорците на домовете си със затаен страх, защото са считал…Jan 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!