Новата визия на Елица от „Игри на волята“ ще ви изуми! Много е гореща (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не стихва интересът на зрителите към участниците в настоящия сезон на “ Игри на волята „. Профилите им в Инстаграм се следят зорко и всяка нова снимка предизвиква бурни коментари. Една от най-харесваните участнички, Мирослава , имаше рожден ден този уикенд. Тя отпразнува своята 36-та годишнина с пищно парти, на което присъстваха голяма част от участниците в предаването.

Балони, цветя, цяла стена с чаши с шампанско, приказна торта и десетки гости – празникът на красавицата от Непобедимите определено изглежда впечатляващ!

Мирослава Игри на волята

Мирослава сподели на стори и подаръка, който е получила от любимия си мъж – огромен букет червени рози и красив пръстен. „Обичана!“ гласеше надписът към краткото видео.

Сред гостите виждаме Валери, Аспарух, Мани, Гого, Георги, Цветан, Филип, Илиян, Касим, Зорница, Мирела, Алекса. Въпреки пререканията им в играта, Генчо също присъства на празника на съотборничката си и дори сподели забавен кадър на двамата в момент на „сблъсък“: „Време е за разплата със ,,сърпа на признанието“.

Игри на волята рожден ден Мирослава

Мирослава и Генчо Игри на волята

Гостът, който привлече най-голямо внимание обаче, несъмнено беше Елица . Шампионката ни по борба се появи с блестяща бежова рокля , прическа и безупречен вечерен грим . Коментарите от последователи не закъсняха: „Лелее, това Елица ли е?“, „Не можах да я позная“, „С грим е толкова различна“ написаха под снимките на женската коалиция от червения отбор.

Елица Игри

Елица Игри на волята грим

Самата Елица пък си сподели кадри от салона за красота и написа „Красивият грим е най-красивото бижу“.

Елица Игри на волята визия

Елица Игри на волята красота

Снимки: Инстаграм

Валери от „Игри на волята“ призна най-срамната си тайна – идело му да потъне в земята! (Снимки): Синът на Мария Гроздева, снажният Валери от “ Игри на волята “ стана всеобщ любимец по време на със…Nov 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!