Николета Маданска показа своите 23 килограма щастие (блазе му на Венелин!) СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отдадена на майчинството и двамата си сина – такава виждаме Николета Маданска , бившата водеща на спортните новини в bTV, откакто се задоми и сви семейно гнездо. Журналистката се радва на две прекрасни момченца, Йоан и Михаил , а всички постове на Маданска в социалните мрежи са свързани с дечицата й.

В последното си стори Николета „разходи“ най-добрите си приятели и нейни синове, „гушковците“ Йоан и Мишо.Така журналистката нарича двамата малчугани, „резултат“ от любовта й с друго известно лице от ефира на частната медия, Венелин Петков , който неотдавна бе отстранен от длъжността си директор на „Новини“.

„23-килограмова есенна прегръдка. Мишо упорито отказва да носи две обувки едновременно, а за Йоан няма никакво значение, че балонът е искрящо розов, щом е с любимите „Маша и мечока“, споделя Николета в мрежата.

Николета Маданска деца

Николета Маданска Мишо

Не можем да не отбележим, че Маданска се справя прекрасно в ролята на домакиня и майка на двама палавника – тя не пропуска да отбележи „мини“-годинката на всяко от децата, т.е. всеки навършен месец, със специална домашна торта, изработена от нея самата.

Николета Маданска показа двете си съкровища навръх рождения си ден – вижте Йоан и Мишо (Снимки):Преди два дни, на 2 юли, спортната журналистка Николета Маданска отпразнува 38-мия си рожден ден по-…Jul 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!