Николай Марков: Би Ти Ви, проклети да сте!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата телевизия, която получава червен картон от нас, е БТВ! Проклета да е. Заради системни манипулации на общественото мнение, разпространяване на невярна информация и непрофесионализъм от страна на медията, депутатите от ПП “ Величие“ няма да дават интервюта и коментари на псевдо журналистите от тази телевизия.

Това обяви във фейсбук лидерът на партията Никорай Марков. Ето какво още съобщи той:

Предприемаме ефективни действия за защита на личното достойнство и чест на 100 000 наши избиратели, които стават ежедневни жертви на медийните обиди и тормоз. Знаем поръчителите, нека и те се приготвят за ада. БТВ, вие ще изгубите тази битка! А след това и войната.

Най-вероятно реакцията на Марков е заради репортажа за Исторически парк на Ивелин Михайлов, който бТВ излъчи в неделя.

По-рано, пак във Фейсбук, Николай Марков заплаши БНТ, bTV и Nova, че скоро формацията му ще обяви тотален бойкот на националните телевизии и хора от неговата партия няма да приемат участия в трите ефира.

Той отказа да назове конкретна причина за решението си, но намекна, че изброените по-горе медии целенасочено рушат имиджа на „Величие“ и по този начин не уважават избора на близо 100 000 гласоподаватели, припознали новата партия за своя.

„Последно предупреждение! Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат веднага целенасочената си поръчкова дейност срещу ПП „Величие“, ще бъда принуден да взема релевантни мерки. Изборите свършиха и освен, че тези медии-бухалки лъгаха през цялото време с фалшива поръчкова социология, днес вече се превръщат в копия на мафиотската политическа власт. Това не е журналистика!

Журналистът не може да заема политическа позиция и да я защитава в ефир, както и да обсъжда непроверени от самата медия данни. Но те го правят в пълни мащаби и стават палачи на неосъдени човешки същества“, коментира Марков, вероятно визирайки вчерашното изказване на Румен Петков от АБВ, в което той твърди, че Марков е осъден и не може да бъде морален стожер на обществото в парламента.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!