Никой не забеляза този ТАЕН СИМВОЛ във видеото на Кейт Мидълтън, а той говори много! Успех, Кейт!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Принцесата на Уелс,  Кейт Мидълтън , шокира обществеността, когато пусна видео в петък вечерта, в което разкри, че е била диагностицирана с рак. Видеото „заглуши“ множество теории и спекулации за здравословното й състояние, а реакциите продължават дни наред.

Принцесата обяви битката си, докато седеше на градинска пейка в Уиндзор, а според Mirror изборът на такова място придава допълнително значение на нейното съобщение. А именно зад принцесата имаше нарциси , цвете, което се превърна в символ на надежда за пациенти с рак, а също така представлява ново начало.

Кейт Мидълтън пейка

В емоционалното съобщение принцесата говори за големия шок от откриването на рака й и за „много трудните месеци“, през които семейството й е преминало. Въпреки че не разкри какъв вид рак е, тя каза, че е започнала превантивна химиотерапия в края на февруари и че се чувства добре и позитивно настроена за резултата.

Британските медии посочват още, че има причина принцесата да обяви новината за здравословното си състояние едва в петък, въпреки че потребителите на социалните мрежи от седмици спекулираха какво всъщност се случва с Кейт. В петък във Великобритания започнаха училищните ваканции за Великден и Кейт и Уилям изчакаха този момент, за да съобщят новината, за да предпазят децата си от медиите и да могат да обсъдят състоянието на майка им, съобщава „Дейли мейл“.

„Уилям и аз направихме всичко възможно, за да преминем през това насаме, в името на нашето младо семейство. Както можете да си представите, това отне време“, казва Кейт във видеото.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!