Никой не е подозирал: Стана ясно какво ще правят с праха на Жорж Ганчев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прахът на Жорж Ганчев ще бъде разделен на две части, стана ясно на погребението му. Колоритният политик и шоумен, който почина на 80-годишна възраст преди седмица, сам пожелал да бъде кремиран, а след това прахът му да бъде разделен на две между България и САЩ, пише „Уикенд“. У нас той искал да бъде положен под бор в двора му във Владая, където преди доста време сложил урна с останките на сестра си.
Приживе Жорж много харесвал дома си край София и дори поставил табели от центъра на селото, които указвали пътя до къщата му. Така многобройните му приятели нямали шанс да се объркат и винаги намирали масивната сграда, с гордо забития трибагреник на покрива от раз, когато ходели на гости.
Близки и приятели се прощават днес с Жорж Ганчев: Машинации с авоари в САЩ съсипали здравето муБлизки и приятели се прощават днес с Жорж Ганчев. Един от най-колоритните политици на прехода почина…Aug 23 2019vijti.com

Следвала музикална програма, при която политикът задължително изсвирвал няколко евъргийна за здравето на дошлите. С днешна дата обаче къщата във Владая щяла да бъде продадена по настояване на дъщерите му. Любимата на Жорж – Валентина Танева – Шуши нямала желание да я обитава без присъствието на своята половинка. Мястото й навявало кум спомени, а всяка вещ говорела за мъжа, с когото прекарала повече от две десетилетия от живота си. Затова решила, че ще живее в апартамента на Ганчев на Женския пазар в София, който двамата обитаваха през лятото.
Жорж много се измъчи през последните седмици от живота си. Почна да му прилошава. Шуши поддържаше връзка с дъщерите му.

В много добри отношения са. Както се казва – няма какво да делят. Момичетата ще вземат къщата в Резово. Вероятно и тя ще бъде обявена за продан. Те много обичаха баща си, но няма какво да правят в България. Устроени са много добре в Америка. Там имат семейства, деца, бизнес, приятели. Те почти не знаят български. От уважение към родителя си бяха научили някои неща – като „благодаря“ и „как си“. Много добре са възпитани и буквално са одрали кожата на баща си, но не са чак такива спортни натури като него.

Припомняме, че последно „сбогом“ с политика Жорж Ганчев си взеха десетки интелектуалци, спортисти и публични личности. Те изпълниха до краен предел столичния храм „Света София“, предаде БГНЕС.
Популярният общественик, известен с атрактивния си изказ, почина на 79 години. В политическата си биография Ганчев се кандидатира за президент, беше народен представител, български и британски фехтовач, театрал, кинодеец и писател.
Източник: Брадва
Вдовицата на Жорж Ганчев разкри причината за смъртта муЧасове, след като научихме тъжната новина, че от този свят си е отишъл колоритният и обичан от мнози…Aug 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!