Ники Илиев откаран по спешност в болница след тежък инцидент

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ники Илиев е откаран по спешност в болницата
Актьорът Ники Илиев е претърпял тежък инцидент по време на снимките. Той е режисирал четвъртия си филм „Завръщане”. Лентата се снима в Пловдив.
За целта продуцентите Богомил Грозев и Башар Рахал наели къща в Града на тепетата, за да заснемат част от сцените.
Ники Илиев, който играе и главната роля в най-новия си филм, се заиграл с кучето на стопаните. Той бил едър мъжки лабрадор, пише Пик.
Актьорът имал симпатия към четирикраките от тази порода, защото също бил собственик на лабрадор, само че женски.
Звездата Яна Маринова погреба бащата на детето си: Висаджията Боте издъхна едва на 48 г.Звездата Яна Маринова погреба бащата на сина си, научи HotArena. Богомил Маринов – Боте, който отгле…May 23 2019vijti.com

Синеокият режисьор се заиграл с кучето на собствениците. В началото то било доста дружелюбно и спокойно се отдало на игри с него.
В един момент обаче сменило тактиката към непознатия и започнало да отбранява територията си.
Тогава пазачът с лай се нахвърлил на Ники и го сръфал на две места-на рамото и на шията.
Актьорът запазил самообладание, но две дами, които случайно минавали оттам, веднага надали вой на уплаха. Те побързали да извикат екип на „Бърза помощ”.
След като медиците пристигнали, веднага откарали наръфаният актьор в болницата. Лекарите моментално промили раните на актьора и го уверили, че няма да има последици за него.

Освен това кучето било имунизирано и нямало никаква вероятност той да развия някаква болест. Малко по-късно Ники Илиев се върнал на снимачната площадка и творческият процес продължил.
Наскоро в медиите излезе информация за новата муза на Ники Илиев – красива брюнетка, с 10 години по-млада от бившата му съпруга Саня Борисова.
Това е актрисата Евелин Костова. Тя ще бъде звезда в най-новия филм, който русокосият бивш манекен снима в Пловдив. Това е първата лента на Ники, в която Саня няма да участва.
Още през март Илиев обяви, че прави кастинг за централна роля в проекта, по който работи заедно с журналиста от Нова тв Богомил Грозев, колегата си Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева.

Той уточни, че кандидатките трябва да са млади, а по подразбиране стана ясно, че е нужно да бъдат и красиви, писа „Уикенд“.
Най-подходяща за ролята се оказала завършилата НАТФИЗ едва преди 3 години Евелин Костова. Говори се, че 37-годишният режисьор имал към нея не само професионални, но и чисто лични предпочитания. А фактът, че я взима като главна героиня вместо Саня, се смята за сигурен знак, че повече от година след раздялата с Борисова той най-после окончателно я е загърбил.
Евелин се оказала не само красива, но и много умна, талантлива и сериозна. По информация на „Уикенд”, Костова е била любимата ученичка на Стефан Данаилов от последния му клас, завършил НАТФИЗ към момента.

Лично Ламбо я препоръчал за щатно място в театър „Българска армия” след като Радина Кърджилова напуснала, за да отиде в Народния. Освен това Евелин има сериозен опит в цели три тв сериала, единият от които е хитовият „Столичани в повече”.
Проблемът на Ники Илиев бил, че когато се запознали, младата колежка имала сериозно гадже – колега от театъра в Перник, където е родена. Поне привидно тя не давала вид, че смята да се разделя с него. Но това не би го спряло.
Освен любимката на Ламбо, в новия филм на Ники Илиев, който е с работно заглавие „Завръщане”, участват още Диляна Попова, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов и др.
Източник: kliuki.ws
Едно от любимите предавания на Би Ти Ви остана без жури, чудят се откъде да намерят хораОрлин Павлов се завръща с постоянно присъствие в Би Ти Ви от есента. Певецът, който притежава и зави…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!