Нидал Алгафари срази Слави Трифонов и скандално намеси Рачков в драма наесен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Липсват ни само комиците от „Шоуто на Слави“, но идват президентски избори. Може да издигнем Рачков като президент. Това заяви в ефира на Нова телевизия политическият пиар Нидал Алгафари. 

„Мисля, че парламентът няма да се задържи дълго, няма как тези личности да се разберат“, смята той.

Слави: ГЕРБ се държат като пияни бабаити в селска кръчмаМоят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което …Apr 17 2021vijti.com

Според него политиката е шоу в последно време: „Говорят за нея навсякъде, предават я по медиите, пишат я по медиите, имаме участници. Това си е шоу“, заключи той.

Суверенът показа, че искат шоу. Избра си тези хора, за да си ги гледа. Основният шоумен също ще се появи скоро“, каза Алгафари, говорейки за Слави Трифонов.

„Мълчанието е злато, но не може вечно да го правят. За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори. Надявах се да продължи да мълчи. От начина по който говори цялата партия много олекна и вече не мога да ги възприема като политици, а като шоумени, които ще играят от трибуната на Народното събрание“, каза експертът.

На въпрос дали Слави Трифонов е възможен премиер, Алгафари иронично отвърна, че това би било просто прекрасно.

Според него тези хора в парламента просто трябва да свикат Велико народно събрание и да се направи това, което желае суверенът.


Източник: Блиц

Строгата шефка на НС тръпне от баладите на СлавиНовият председател на Народното събрание Ива Митева Йорданова-Рупчева се оказа фенка на Слави Трифон…Apr 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!