Не е за гледане: Гущерова се пусна без грим – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Христиан Гущеров дава всичко от себе си съпругата му Светлана, която го дари с три деца, да се чувства като кралица. Бизнесменът е устроил среднощна серенада на любимата си пред десетки гости в луксозен гръцки ризорт, където семейството отмаря за сетен път. Край инфинити басейн и под открито небе Гущеров ангажирал един от музикантите на комплекса.

С нежни мелодии кларнетистът съпроводил вечерята на двойката, която прераснала в тройка, заради присъствието на тага с името на Азис върху доста сторита на Гущерова. Hotnews.bg вече писа, че семейството и певецът са на почивка заедно с наследниците на Гущерови, последното от които Азис показа преди дни.

Съпругът на Светлана и друг път се е показвал като ценил на качествената музика. Например, в Австрия или Италия – други две редовно посещавани дестинации от Гущерови, когато Светлана не е бременна с поредното дете, те често са споделяли в Инстаграм кадри от ресторанти с малки оркестри с цикулки, виолончела, флейти…

В същото време Гущерова, която постоянно е обвинявана, че прекалява с разкрасителните процедури и макиажа, се пусна абсолютно натурална, без капчица грим. Единственият макиаж по лицето й е слъчевият загар, с който се е сдобила от гръцките плажове. При по-внимателно вглеждане в снимката се забелязват луничките, избили върху лицето й.

Светлана Гущерова показа бебето и гардероб, на който би завидяла и Пепеляшка! (Снимки): Преди няма и месец в дома на Християн и Светлана Гущерови проплака трети наследник . Верни на семе…May 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!