Нещо се случва с Хилда Казасян! Зрители на „Капките“ забелязали странни неща по време на шоуто

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хилда Казасян е претърпяла тежък инцидент. Това се шушука от зрители на „Като две капки вода“, които са присъствали на последните два лайфа на шоуто.

Мълвата започва да се разпространява мълниеносно, а според хората физическото състояние на джаз певицата не е особено добро.

Те са забелязали няколко странни неща по време на живите предавания и вече имат предложения на какво се дължи.

Хилда Казасян: Когато Чочо ми поиска ръката, татко каза: „Взимай я бързо!“ Хилда Казасян обикновено показва всичко, което мисли, защото на лицето й се изписва цялата палитра …Aug 8 2020vijti.com

Зрители на „Като две капки вода“ са категорични, че Хилда Казасян или е претърпяла тежък инцидент, или пък вече се изживява като истинска примадона. Причината за това е, че Казасн вече има възглавничка на столчето, което заема по време на риалитито.

„Това не е всичко. Всеки път, когато рекламите ще свършат, а лафът стартира, до сцената я съпровожда Юлиан Вергов, за когото тя се е хванала под ръка.

След като той я заведе до бюрото на журито, Хилда бавно се спуска на стола си“, разказват още те и са категорични, че блондинката се вживява като звезда или е претърпяла някакъв инцидент.

Къде е истината не се наемаме да твърдим, но се надяваме г-жа Казасян да е добре.

Хилда Казасян е родена на 27 март 1970 г. в София Хилда Казасян е родена на 27 март 1970 г. в семейството на диригента и композитор от арменски произ…Mar 27 2020vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!