Неузнаваема! Мая Манолова смени вечната прическата след 10 години – вижте я като брюнетка! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме“, Мая Манолова , бе дамата с една от „вечните“ прически в политиката. Русото каре с бретон е почти толкова разпознаваемо, колкото и носителката му.

Сега обаче Манолова хвърли в ступор всички с нова визия .

„Трябва да е ясно и на мутрите и на мафиотите, че не съм блондинка и не съм руса“, това заяви тя в сутрешния блок на bTV по повод рязката промяна във външния й вид .

Мая Манолова кестенява

Христо Стоянов посече босата Мая Манолова в парламента: Огромно падение (СНИМКИ)Народните избраници от 46-ия парламент минаха всякакви поведенчески граници. Шляпащи боси по червени…Aug 26 2021vijti.com

Манолова смени цвета на косата си и от руса вече е с кестенява, а формата на прическата й също е променена.

Мая Манолова прическа

 „Екипът ми държеше да има някаква промяна. Аз обаче не съм готова да променя възгледите си и позициите си заради това посегнах на най-лесното – косата си и ето ме, вече не съм блондинка“, обясни тя.

Мая Манолова кестенява

„10 години бях руса, но стига толкова!“, категорична бе Манолова.

Мая Манолова коса

„Полина Велчева от „Демократична България“ (ДБ) ме придружи във фризьорския салон“, сподели лидерката на „Изправи се БГ! Ние идваме“ (ИБГНИ).

Мая Манолова визия

„Наистина много ви отива. Браво!“ , похвали я водещата на „Тази събота и неделя“ Жени Марчева.

Скандал: Мая Манолова иска да влезе в Арена Армеец, полиция не я допускаСкандал между Мая Манолова и Районната избирателна комисия в София тече в момента. Манолова и нейни …Apr 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!