НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Бакшиш е виновен за смъртта на Юлия, поискал й 100 лв. от Созопол до Арапя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трагедията с 34-годишната Юлия, която намери смъртта си на пътя край Созопол, става все по-зловеща. Оказа се, че младата жена е прегазена заради непосилно висока сметка за такси, която бакшишът й поискал за 30-те километра от Созопол до Арапя преди Царево – 100 лева. Юлия нямала такава сума в себе си, затова бакшишът я изписал на главното шосе и си заминал. Така излиза, че именно алчният таксист е косвен виновник за ужаса.

Бащата на Николай Щерев пусна във Фейсбук видео с германски доктор, според когото голяма част от смъртните случаи от Ковид 19 са заради лекарска грешкаСедмица след смъртта на шампиона по борба Николай Щерев, неговият баща Симеон Щерев  сподели интервю…Jul 23 2020vijti.com

Това показват нови подробности около разследването на нелепата смърт, пише „Флагман“.

Юлия била на заведение в Созопол и си хванала такси, за да се прибере до Арапя, където била отседнала. Апаратът на таксито обаче светкавично навъртял 20 лева, а тя имала само толкова в себе си. Обяснила на шофьора, а той й казал, че за курса ще трябва да плати 100. Тя отказала и слязла от колата в района на отбивката за комплекс „Св. Тома“.

Младата жена тръгнала пеша с надеждата, че някой ще я качи на стоп. Вместо това тя била пометена от автомобил. Първоначалните данни от аутопсията обаче разкриват и друго. Най-вероятно човекът, който се обадил на 112 и казал, че я е бутнал, е невинен.

Предполага се, че Юлия е била прегазена преди това от поне още два автомобила. Никой от тях обаче не е спрял. Шофьорите тепърва ще се издирват.

Световна шампионка скочи от 6-ия етаж, остави предсмъртно писмо Световната шампионка по фигурно пързаляне от 2017 г. Екатерина Александровская е загинала траг…Jul 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!